The preacher

De Christopheheilige graal van tuinontwerp

Wij vertalen jouw groene verlangens naar een tuinontwerp dat in wezen een verlengde van jezelf en jouw huis wordt. Ons doordachte design voor je tuin resulteert in een onderhoudsvriendelijke tuin waarin je tot rust kan komen, je verstoppen voor nieuwsgierige blikken, ravotten met de kinderen ... Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een groot perceel, een bestaande tuin of braakliggende grond, samen met jou creëren we een tuin die jouw verlangens perfect weerspiegelt.

De partner voor de architect

Werk je al samen met een architect? Dan stemmen we graag met hem of haar af, zodat jouw huis en tuin het volmaakte totaalplaatje vormen.

Architect? Graag tot jouw dienst

Ben je als architect op zoek naar een tuinontwerp dat naadloos aansluit bij wat je voor ogen hebt voor het huis? Wij zijn dé partner voor de architect. Samen met jou gaan we na welke tuin het beste past bij het huis. Zie ons ook gerust als consultant die je aangeeft met welk type ondergrond je te maken hebt, waar welke beplanting mag komen, welke bomen er al dan niet passen ... Vraag ons om raad of neem ons onder de arm voor een bijpassend tuinontwerp. Zo creëren we de perfecte harmonie tussen huis en tuin.

 

 

 

show me the way